This site uses cookies. By continuing to browse the site, you agree to our use of cookies. Find out more about cookies.
Skip to main content AlgoPo Living Lab
AlgoPo Living Lab's official logo
  • English Choisir la langue Choose language
    • Français
Sign Up Sign In
  • Home
  • Processes
  • Help

Food, an issue of collective deliberation

#CCE2021 Inform, exchange, deliberate

Phase 4 of 4
Suivi des propositions et évaluation de la Convention 2022-02-07 - 2022-12-31
Process phases Suivez la mise en oeuvre des propositions
  • The process
  • Blog
  • Accountability
  • Proposals
  • Proposals
  • Page
chevron-left Back to list

Mise en place d'une charte de classification des producteurs

Avatar: Official proposal Official proposal
26/09/2021 18:59  

Création d’une charte pour classer les producteurs et leurs méthodes de production afin de créer un “éthique score” pour informer les étudiants, orienter leurs achats et améliorer leur manière de consommer au sein du CROUS. A terme, influencer les achats du CROUS dans son approvisionnement.


#CCE
  • Filter results for category: Production locale Production locale

List of Endorsements

Avatar: Marie Izdag Marie Izdag
Avatar: Huck Lucie Huck Lucie
Avatar: PETERS Coline PETERS Coline
Avatar: Paul Chapdelaine Paul Chapdelaine
Avatar: Beekmann Beekmann
Avatar: Lolita Rubens Lolita Rubens
and 3 more people (see more) (see less)
Amend Proposal Improve this proposal by modifying its title and body
Endorsements count6
Mise en place d'une charte de classification des producteurs Comments 7

Reference: algopo-PROP-2021-09-192
Version number 3 (of 3) see other versions
Check fingerprint

Fingerprint

The piece of text below is a shortened, hashed representation of this content. It's useful to ensure the content hasn't been tampered with, as a single modification would result in a totally different value.

Value: 08f8c656a62c3326f1bc661b17e2550eef905e772b941049cd0bd89c9a1159c5

Source: {"body":{"fr":"<p>Création d’une charte pour classer les producteurs et leurs méthodes de production afin de créer un “éthique score” pour informer les étudiants, orienter leurs achats et améliorer leur manière de consommer au sein du CROUS. A terme, influencer les achats du CROUS dans son approvisionnement. </p>\ngid://development-app/Decidim::Hashtag/1/_CCE"},"title":{"fr":"Mise en place d'une charte de classification des producteurs"}}

This fingerprint is calculated using a SHA256 hashing algorithm. In order to replicate it yourself, you can use an MD5 calculator online and copy-paste the source data.

Share:

link-intact Share link

Share link:

Please paste this code in your page:

<script src="https://decidim.u-pec.fr/processes/CCE-21/f/25/proposals/192/embed.js?locale=en"></script>
<noscript><iframe src="https://decidim.u-pec.fr/processes/CCE-21/f/25/proposals/192/embed.html?locale=en" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Report inappropriate content

Is this content inappropriate?

Reason

Comment details

Order by:
  • Older
    • Best rated
    • Recent
    • Older
    • Most discussed
You are seeing a single comment

View all comments

Avatar: Ismail Célia Ismail Célia
16/10/2021 13:44
  • Get link Get link

Egalement, les producteurs modifierons peut-être un minimum leur façon de produire pour obtenir un bon "éthique score" et continuer à fournir le Crous ?

Loading comments ...

  • Foire aux Questions (FAQ)
  • Charte de bonne conduite
  • Conditions générales d'utilisation (CGU)
  • Mentions légales
  • Download Open Data files
  • AlgoPo Living Lab at Twitter Twitter
  • AlgoPo Living Lab at Instagram Instagram
Decidim Logo
Creative Commons License
Website made by Open Source Politics with the decidim free software.

Confirm

OK Cancel

Please sign in

Sign up

Forgot your password?